Hi, I am Linda

Het gezicht achter BrandXpand • Gepassioneerde designer • Liefde voor minimalistische designs • Verkent het onbekende • Nieuwsgierig naar het verhaal achter jouw onderneming • Mensen blij maken met designs maakt mij gelukkig

Over BrandXpand

Branding en design voor minimalistische merken. BrandXpand bedenkt, ontwerpt en levert doeltreffende ontwerpen waar niet alleen jij maar ook jouw doelgroep warm van wordt. Een goed ontwerp is niet alleen een mooi visueel plaatje. Het doet wat je verwacht. Het verleidt je doelgroep. Het zet aan tot actie! Ik zie het als een uitdaging om elk contact tussen jou en jouw doelgroep zo effectief en aantrekkelijk mogelijk vorm te geven.

Hoe ik mijn stijl omschrijf? Minimalistisch met een speels randje. Exit met overdadige details, terug naar de basis. Dát is waar ik voor sta. Wil je meer weten over BrandXpand? Laten we een kopje koffie doen!

“Let’s design something amazing together.”

Boomingdutch – partner in design

Say hello to my partner in design; Boomingdutch. Dé Digital Creative Agency voor Shopify websites. Samen zorgen we ervoor dat niet alleen de visuele uitstraling van jouw eCommerce website er tiptop uitziet, maar ook dat de gebruikerservaring optimaal is. Een veilige en fijne online shop beleving, die ervoor zorgt dat klanten met plezier terugkomen.

IMG_1497